Çarşıkapı Enjeksiyon Otomotiv Yedek Parça İmalatı

Çarşıkapı Enjeksiyon Otomotiv Yedek Parça İmalatı +90 554 884 02 17

Çarşıkapı Enjeksiyon Otomotiv Yedek Parça İmalatı firması olan Belce Plastik olarak uzman mühendis ve teknik personel, geniş makina parkuru ve güleryüzlü personellerimiz ile plastik enjeksiyon otomotiv yedek parça imalatı yapmaktayız.

Çarşıkapı Enjeksiyon Otomotiv Yedek Parça İmalatı firması olarak her ne kadar üretim yerimiz İstanbul/Tuzla’da olsa da iletişim kanallarımızdan anlaşmamız halinde Türkiye’nin her yerine imalat yapmaktayız.

Çarşıkapı Enjeksiyon Otomotiv Yedek Parça Üretim Aşamaları

Çarşıkapı Enjeksiyon Otomotiv Yedek Parça İmalatı firması olan Belce Plastik olarak bizlere iletişim kanallarımızdan ulaştığınız andan itibaren adet ve fiyatta anlaştığımız taktirde bizden istediğiniz enjeksiyon otomotiv yedek parça ürünün Autocad çizimlerini mühendislik hesaplarını yapıp kalıp bölümümüzde plastik enjeksiyon kalıpları çıkarılıp numune imalatı ve onayından sonra istediğiniz adetlerde üretime başlamaktayız.

Çarşıkapı Enjeksiyon Otomotiv Yedek Parça AR-GE ve Tasarım

Belce Plastik, plastik otomotiv yedek parça üretim yelpazesini daha da genişletmek adına sürekli olarak yeni yazılım ve projeleri takip etmekte ve bunun sonucunda da çeşitli bilgisayar mühendislik dizayn yazılımlarını (VX, CATIA, SOLIDWORKS, POWERMILL, AUTO DESK MOLDFLOW) kullanıp çeşitli kalıp ve ürün tasarımları yapmaktadır.

Belce Plastik İçerisinde üretimde kullanılan otomotiv plastik enjeksiyon kalıplar haricinde, sektördeki birçok firma için ayrıca kalıp ve ürün tasarımı yapılmaktadır.

AR-GE ve tasarım birimimizdeaşağıdaki çalışmalar yapılmaktadır:

-Parça Tasarımı

-Kalıp Tasarımı

-Örnek Ürün (Prototip) Tasarımı

-Analiz (Mühendislik)

Hemen Arayın